Від Саакашвілі до водопроводу на Салтівці - Ігор Черняк розповів харків'янам про свої плани

П'ятниця, 14 серпня 2020, 10:03
Ігор Черняк, який раніше заявив про наміри йти на вибори мера Харкова з командою Юлії Світличної, виступив перед харків'янами на майдані Свободи.
Від Саакашвілі до водопроводу на Салтівці - Ігор Черняк розповів харків'янам про свої плани

Для початку Ігор Черняк коротко пояснив присутнім історію його політичного минулого, зокрема окреслив причини підтримки Зеленського на президентських виборах та співпрацю з Рухом Нових Сил Міхеїла Саакашвілі. 

"З Самопоміччю ми розійшлися мирно, через розбіжності у поглядах на майбутнє. Ми потиснули один одному руки. На рахунок Зеленського - після усіх дій Порошенка, його атак на усі конкурентні йому політсили, в тому числі Самопоміч, я не міг його підтримати. Діями Саакашвілі я захоплювався ще будучи школярем, тож не відмовився від пропозиції співпраці. До речі, за Рух Нових Сил, де я був у списку, я й сам не голосував, бо Саакашвілі як лідер партії закликав підтримати "Слугу Народа", - пояснив Черняк.

Також він пояснив своє рішення балотуватися від Блоку Юлії Світличної.

"Коли це питання обговорювалося, для мене існували ключові питання, на які я отримав правильні відповіді - що Україна воює з Росією, наші території знаходяться під окупацією, а єдиним шляхом розвитку для нашої держави є євроатлантична інтеграція",  - сказав політик.

Також він підтвердив, що вважає Юлію Світличну та її команду єдиною потужною проукраїнською політсилою у регіоні.

Депутат міськради, Ігор Черняк також зупинився і на проблемах харківського міського господарства. Критикуючи розподіл міського бюджету замість інфраструктурних об'єктів і заміни інженерних мереж на індустрію розваг, він застеріг, що зима цього року навряд чи буде настільки ж теплою, як в попередньому:

«Як у жителя Салтівки, у мене ще свіжі в пам'яті спогади про те, як рвалися труби під час морозів, а температура в квартирах наближалася до критичної позначки, - нагадав Черняк. - Захоплення харківського мера Кернеса фонтанами з мавпами (і без них) може привести до фонтанів з гарячої води на вулицях усього міста вже цієї зими».

comments powered by HyperComments