До команди Світличної долучився фахівець Держгеокадастру

Середа, 26 серпня 2020, 17:51
Заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру в Харківській області, співавтор проєкту Регіональної програми раціонального використання та охорони земель Костянтин Рибалко долучився до команди Юлії Світличної.
До команди Світличної долучився фахівець Держгеокадастру

За його словам, він приєднався до команди Юлії Світличної, щоб мати можливість впроваджувати Регіональну програму в життя.

«Для мене вибір команди Юлії Світличної є абсолютно очевидним. Знаю і поважаю її як лідера і фахівця, який кожну проблему регіону формує як власне завдання, що необхідно своєчасно розв’язати. Тримаючи слово, завжди досягає позитивного результату. Коли Юлія Світлична очолювала ХОДА, наш регіон став першим в Україні, де почали отримувати земельні ділянки учасники АТО», – зазначає Костянтин Рибалко.

Як повідомляла «Справжня Варта», посаду Харківського міського голови на місцевих виборах в команді Світличної виборюватиме Ігор Черняк. Заявив про готовність іти на місцеві вибори в команді Світличної й Голова правління ХАЦ Дмитро Булах. Долучився до команди Юлії Світличної і депутат Роганської ОТГ, екс-голова спілки ветеранів АТО Микола Сапелкін. До команди Юлії Світличної на місцевих виборах – 2020 на Харківщині приєднався селищний голова Козачої Лопані В'ячеслав Задоренко.

comments powered by HyperComments