Укрзалізниця призначила новий поїзд Харків — Трускавець

Неділя, 30 серпня 2020, 09:42
Укрзалізниця призначила новий поїзд №21/22 Харків — Трускавець. Поїзд курсуватиме з 10 вересня 2020 року по 22 жовтня, з’єднає Слобожанщину з курортами Львівщини й допоможе українцям розширювати географію подорожей.
Укрзалізниця призначила новий поїзд Харків — Трускавець

Із Харкова поїзд вирушатиме через день по парних числах з 10 вересня о 20:15 та прибуватиме до Трускавця о 14:33. Відправлення з Трускавця через день по непарних числах з 11 вересня о 16:00 та прибуття до Харкова о 10:47, повідомили у прес-службі компанії. 

Поїзд слідуватиме через станції Суми, Київ, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Львів.

У складі поїзда 10 вагонів: 8 купейних та 2 СВ. Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

З 22 жовтня графік поїзда зміниться, про що Укрзалізниця поінформує пасажирів додатково.

Нагадаємо, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

comments powered by HyperComments