Харківський метрополітен позбалять бази відпочинку – ХАЦ

Понеділок, 31 серпня 2020, 15:27
Харківська підземка збирається змінити цільове призначення землі під базою відпочинку в лісопарку.
Харківський метрополітен позбалять бази відпочинку – ХАЦ

Комунальне підприємство «Харківський метрополітен» уклало угоду з ТОВ «Юридична компанія» «Всесвіт» зі зміни цільового призначення землі під базою відпочинку «Дубовий гай». База розташована у харківському Лісопарку. Вартість угоди складає 22 тисячі грн, повідомляє Харківський антикорупційний центр, посиляючись на дані Prozorro.

За даними кадастрової карти, земля під базою знаходиться ще в державній власності і має цільове призначення експлуатації та обслуговування будівель санаторію-профілакторію «Дубовий гай».

Площа земельної ділянки 14,42 га. Поруч знаходяться землі, які вже роздали під забудову. Тому не виключено, вважають антикорупціонери, що зміна цільового призначення призведе до забудови частини території бази.

В ХАЦ звертають увагу на такий факт: серед засновників фірми «Всесвіт» – Ернест Штерндок, який працював у міськраді заступником начальника відділу інформаційних ресурсів Служби містобудівного кадастру Харкова. Його дружина працює провідним фахівцем Відділу державної експертизи Головного управління Госгеокадастра в Харківській області.

comments powered by HyperComments