Призначений Кучером в Харківську обладміністрацію чиновник-стриптизер виявився ще й корупціонером

Понеділок, 14 вересня 2020, 19:38
На керівника апарату Харківської облдержадміністрації Володимира Клюцевського в НАЗК склали чотири адміністративні протоколи, пов'язані з корупцією.
Призначений Кучером в Харківську обладміністрацію чиновник-стриптизер виявився ще й корупціонером

Документи вже скеровані до суду.

Як повідомляє «KharkivToday» з посиланням на відділ комунікацій та інформаційної політики НАЗК, перебуваючи на посаді керівника апарату Херсонської ОДА у 2018 році, Клюцевський виписав собі премію, не узгодивши з головою облдержадміністрації.

«Клюцевський В. І., маючи приватний майновий інтерес, обумовлений бажанням отримати матеріальну винагороду і поліпшити своє матеріальне становище, всупереч вимогам п. 2, 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив керівнику і прийняв рішення про преміювання себе в умовах реального конфлікту інтересів в жовтні, грудні 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Протоколи склали по ч.1, 2 ст.172-7 (порушення вимог щодо запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адмінпорушення.

Нагадаємо, нового керівника апарата Харківської ОДА було звільнено з Херсонської ОДА після скандалу з концертом до Міжнародного жіночого дня. 5 березня у соцмережах та ЗМІ з’явилось відео зі святкування Міжнародного жіночого дня, коли у сесійній залі Херсонській обласної ради, де вітали працівниць апарату ОДА та облради, виступала група «Степ» у супроводі танцівниць у сценічних костюмах в стилі Go-Go.

Голова ОДА 9 березня, після того, як відео зі святкування було оприлюднене у соцмережі, повідомив у Facebook про те, що буде проведене службове розслідування щодо того, хто допустив такий ганебний виступ.

comments powered by HyperComments