Світлична не балотуватиметься на мера Харкова: партія підтримала Ігора Черняка

Четвер, 17 вересня 2020, 10:23
Ще одна політична сила розкрила карти щодо кандидатури у мери Харкова.
Світлична не балотуватиметься на мера Харкова: партія підтримала Ігора Черняка

Блок Юлії Світличної «Разом» оприлюднив ім’я того, хто боротиметься за посаду голови Харкова на прийдешніх місцевих виборах, повідомляють «Вечерні новини».

Про те, що відомий харківський активіст-антикорупціонер Ігор Черняк йде на вибори у складі команди Юлії Світличної стало відомо ще наприкінці червня. Тепер Харківська обласна регіональна політична організація політичної партії «Блок Світличної «Разом!» визначилася з кандидатурою від партії на посаду міського голови Харкова. На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року партію представлятиме саме Ігор Черняк.

Ігор Черняк, кандидат на посаду голови Харківської міської ради: «Маю глибоке переконання, що наше місто, наш регіон у цілому сьогодні потребують якихось реальних зрушень. І вони потребують реального розвитку. На превеликий жаль, сьогодні те, що відбувається загалом і на місцях, показує, що ми звернули десь не туди і там зупинилися. Я дуже радий з того, що у нас формується дійсно потужна сильна команда, яка, з одного боку, має досвід і за цією командою стоять реальні справи і це круті справи, бо, дійсно, багато проектів було реалізовано, дійсно, класний результат було показано, у тому числі у Харківській області, а з іншого боку, є розуміння, є чітка програма, є стратегія, що потрібно робити в тому числі у нашому місті».

Ігор Черняк наголошує, що має чітку програму, з якою йтиме на вибори, головний акцент якої – розвиток житлово-комунальної сфери, медицини та забезпечення соціальних гарантій для населення.

Ігор Черняк, кандидат на посаду голови Харківської міської ради: «Перше, це те, що місто має повернутися обличчям до людей. І харків’яни мають отримати підтримку і турботу з боку міської влади. Другий важливий момент – підтримка охорони здоров’я і медицини, тому що сьогодні в умовах пандемії і взагалі ця система у Харкові хронічно недофінансується і ми вважаємо, що це має бути пріоритет міської ради номер один, ну і третій момент – це міська інфраструктура. Ми будемо говорити про те, що Харків потребує нових доріг, транспортного сполучення, інвестицій у цю сферу і кардинальних змін у сфері ЖКХ , щоб харків’яни отримували, дійсно, якісні послуги, холодну воду, а гаряча вода, щоб була гарячою, і щоб взимку у квартирах було опалення, а не тільки фігурувало у звітах чиновників».

Нагадаємо, до команди Юлії Світличної приєдналися чимало відомих харків’ян – серед них волонтери, провідні лікарі, науковці та інші.

Юлія Світлична – народна депутатка України: «Я завжди з повагою ставлюсь до людей з активною позицією, яким небайдуже майбутнє України. Ми не будуємо команду з друзів, кумів, однокласників або зручних людей. Для нас важливі принципові фахівці, які здатні забезпечувати розвиток країни, допомагати людям та тримати слово. Сьогоднішня вкрай важка економічна та управлінська ситуація на Харківщині вимагає створення спільної платформи для об’єднання всіх фахових та енергійних людей, усіх, хто хоче і вміє ефективно працювати, усіх, хто має сучасне бачення розвитку нашого міста та області. Об’єднуємо сильних! Разом заради майбутнього Харківщини!».

comments powered by HyperComments