Харківський зоопарк побудує океанаріум за півмільярда гривень – ХАЦ

Четвер, 17 вересня 2020, 14:02
Комунальна організація «Харківський зоологічний парк» планує витратити близько 488 млн. грн. на будівництво будівлі океанаріуму з благоустроєм прилеглої території в зоні «Водяний світ».
Харківський зоопарк побудує океанаріум за півмільярда гривень – ХАЦ

Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, повідомили у Харківському антикорупційному центрі.

«На ділянці передбачається знесення старого будинку акваріума і будівництво нової будівлі океанаріуму з прибудованою до нього будівлею інженерного забезпечення. У запроектованій будівлі передбачені системи: господарського та питного водопроводу холодної і гарячої води, пожежного водопроводу, каналізації, теплопостачання, електропостачання, холодопостачання, кондиціонування, телефонізації, відеоспостереження, охоронної сигналізації. Проектом передбачено також озеленення і благоустрій території», - йдеться у повідомленні.

В двоповерховій будівлі буде розташований круглий акваріум медуз і акваріумом "Групер", зона «На далекій Амазонці», зона «Суворі моря» і восьминіг, зона «Риби коралових рифів» і «Тропічні моря», зона мешканців Індійського океану.

Аукціон має відбутись 23 листопада.

Нагадаємо, раніше «ХАЦ» повідомляв, що комунальний позашкільний навчальний заклад «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання» придбає обладнання вартістю 873,67 тис. грн.

 

comments powered by HyperComments