Харківська Обласна дитяча інфекційна лікарня придбала 16 ШВЛ - ХАЦ

Вівторок, 22 вересня 2020, 17:27
КНП «Обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня» уклала угоду з ТОВ «Медсервісгруп» щодо придбання апаратів штучної вентиляції легень V8600 вартістю 12,768 млн. грн.
Харківська Обласна дитяча інфекційна лікарня придбала 16 ШВЛ - ХАЦ

Про це йдеться на сайті «Прозорро», повідомили у «Харківському антикорупційному центрі».

Зокрема, планується придбання 16 апаратів американського виробництва. Вартість кожного 798 тис. грн. з ПДВ.

Даний апарат ШВЛ поєднує в собі переваги гнучкої неінвазивної вентиляції з повнофункціональною iнвазивною вентиляцією для ефективної роботи відділення реанімації та інтенсивної терапії.

Закупівлю проводили без відкритих торгів, адже вона стосується боротьби з COVID-19. Ціна апаратів не відрізняється від закупівлі аналогічних апаратів в інших регіонах України.

Нагадаємо, що у квітні міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова уклала договір з київським ТОВ «Медгарант» щодо постачання 13 апаратів ШВЛ на загальну суму 10,92 млн грн.

Нагадаємо також, що у Харкові презентували Карту коронавірусних закупівель, на якій кожен бажаючий може  перевірити свої лікарні чи інші медичні заклади та залишити на сайті скаргу чи фотографії об’єкту. Отримавши запит, юристи Антикорупційного штабу обробляють заявки та звертаються до контролюючих і правоохоронних органів у разі виявлення правопорушень.

comments powered by HyperComments