Стрілянина в центрі Харкова: підозрюваного взято під варту (ФОТО)

Вівторок, 29 вересня 2020, 16:59
Підозрюваному у розбійному нападі на жінку на проспекті Науки в Харкові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Стрілянина в центрі Харкова: підозрюваного взято під варту (ФОТО)

Як повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, 47-річному харків’янину повідомлено про підозру по ч. 3 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України. Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від 7 до 12 років

Як повідомила керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, досудовим розслідуванням встановлено, що 25 вересня харків’янин на пр. Науки здійснив розбійний напад на жінку, яка перебувала у власному автомобілі «BMW». Погрожуючи пістолетом, чоловік у медичній масці вимагав передати йому грошові кошти. Жінка відмовила та в пошуках порятунку вибігла з автівки, після чого зловмисник здійснив постріл у бік потерпілої та, заволодівши її автомобілем, втік на ньому з місця події. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення плеча.

Нагадаємо, подія сталася біля Будинку проєктів на проспекті Науки 25 вересня. Невідомий вчинив напад на жінку, поранив її з невстановленої зброї та зник на автомобілі потерпілої. Через деякий час автівку було знайдено на вулиці Минській.

Для розшуку та затримання зловмисника у місті введено в дію поліцейську операцію «Сирена». Підозрюваного у злочині затримали 26 вересня. Досудове розслідування здійснює Шевченківський ВП ГУНП в Харківській області.

comments powered by HyperComments