Державно-приватне партнерство: Світлична розповіла, як було врятовано Куп‘янський машзавод

Середа, 30 вересня 2020, 14:10
У Харківській області після простою відновив роботу «Куп’янський машинобудівний завод».
Державно-приватне партнерство: Світлична розповіла, як було врятовано Куп‘янський машзавод

Як повідомила народний депутат Юлія Світлична, представники їх команди, підприємці Олександр Капленко і Микола Маслій, рятують легендарне підприємство «Куп’янський машинобудівний завод» та створюють нові робочі місця.

«Підприємство, яке в цьому році вже почали різати на металобрухт, зараз знаходить нове життя. Інвестиції у промислове виробництво дозволили зберегти унікальні технології, відновити обладнання та модернізувати технологічний процес. Вчора люди вийшли на роботу! До кінця року сформований портфель замовлень. Далі потрібна державна підтримка. Якраз той випадок, коли державно-приватне партнерство може бути ефективним. Ще раз наголошую - тільки український підприємець здатний витягнути країну з економічної кризи!» - написала Світлична.

Вона додала, що підніматиме питання про підтримку Куп’янського машинобудівного заводу на всіх рівнях.

«Спілкувалися з людьми цілий день. З усіма бажаючими. Як завжди. По-іншому - ніяк. Потрібно чути один одного та відкрито обговорювати будь-які питання. Тоді буде результат. Вдячна за підтримку!» - написала Світлична за результатами робочої поїздки на Куп’янщину.

«Представила кандидата на Куп’янського міського голову від «Блоку Світличної «Разом!». Наш вибір - Аббясс Пякішев, заслужений лікар України, керівник Куп’янської центральної міської лікарні, авторитетна та фахова людина», - додала нардепка.

 

comments powered by HyperComments