У Кернеса замовили будівництво зливової каналізації поряд з «дорогою через Барабашово» - ХАЦ

Четвер, 22 жовтня 2020, 16:39
Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради уклало угоду з ТОВ «Спецбуд-3 ЛТД» щодо будівництва зливової каналізації вартістю 8,99 млн. грн.
У Кернеса замовили будівництво зливової каналізації поряд з «дорогою через Барабашово» - ХАЦ

Про це пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на дані на сайту «Прозорро».

Мова йде про нове будівництво зливової каналізації на ділянці від вул. Мойсеївської до існуючого колектору в районі вул. Пантелеймонівської у Харкові. Це будівництво зливової каналізації поряд з новою дорогою через ТЦ «Барабашово».

Щодо підрядника, то ТОВ «Спецбуд-3 ЛТД» створили в 2019 році. Фірма записана на Богдана Веремейченка, але знаходиться за адресою вул. Мироносицька, 30. Саме там розташшований офіс фірми ТДВ «Спецбуд-3» депутата харківської міськради Віталія Ганжи.

Нагадаємо, що в 2019 році Харківське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало за змову на тендерах ТДВ «Спецбуд-3» та ТОВ «Вега-буд» на суму 1,3 млн.грн. кожну.

Нагадаємо, що міськрада аргументує необхідність нової дороги задля поліпшення транспортного сполучення густонаселеного Салтівського житлового масиву з центральною частиною міста шляхом подовження пр. Ювілейного до вул. Шевченка. На думку чиновників, це дозволить перерозподілити транспортне навантаження з вул. Академіка Павлова, Салтівського шосе та інших прилеглих вулиць.

comments powered by HyperComments