У Харкові посилять боротьбу з порушниками карантинних обмежень

Вівторок, 3 листопада 2020, 11:01
Моніторинг за дотриманням протиепідемічних заходів в місті Харкові буде посилений.
У Харкові посилять боротьбу з порушниками карантинних обмежень

Таке рішення було ухвалене 2 листопада на робочій нараді, присвяченій протидії поширенню коронавірусу, повідомили у прес-службі мерії. 

За словами першого заступника мера Терехова, впровадження більш жорстких заходів обумовлене зростанням кількості хворих.

Як повідомив генеральний директор КП «Харківський метрополітен» В'ячеслав Стаматін, зараз у підземці зменшені інтервали між поїздами в ранкові та вечірні години пік, проводиться дезинфікувальна обробка станцій і рухомого складу, а також спільно з поліцією контролюється дотримання маскового режиму. Уже є перші оштрафовані пасажири, які не надягли маски.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко підтвердив, що правоохоронці посилять перевірки, особливо в сфері громадського харчування, де фіксується багато порушень.

«Будемо стежити за режимом роботи кафе, барів, ресторанів. Загалом за добу до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 28 фактів порушень у закладах цієї сфери, по 16-ти з них порушені кримінальні провадження стосовно власників, менеджменту. Далі ми маємо намір активно проводити нічні рейди. Нагадую, всі об'єкти громадського харчування мають закриватися о 20:00. Крім того, патрульна поліція посилить моніторинг дотримання карантинних обмежень на транспорті - в метро, ​​трамваях, тролейбусах, автобусах», - зазначив Валерій Сокуренко.

comments powered by HyperComments