Суд звільнив із СІЗО трьох «харківських робінгудів»

Субота, 21 листопада 2020, 17:33
20 листопада Київський райсуд Харкова відпустив із СІЗО харківських патріотів Олександра Савотіна, Антона Мокренка та Євгена Шкіркова, змінивши їм міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.
Суд звільнив із СІЗО трьох «харківських робінгудів»

«Це перше справедливе рішення суддів та прокурорів у цій справі. Зараз на них намагаються тиснути ватники з ОПЗЖ. Але ми впевнені, що всі хлопці мають вийти на свободу», – написав у своєму телеграм-каналі лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

Після слідчих дій прокуратура зняла з хлопців обвинувачення у нібито замаху на вбивство. На сьогодні їм інкримінують лише хуліганство.

«Це той максимум, який взагалі можна «приписати» хлопцям. Правоохоронні органи нарешті почали рухатись у правильному напрямку. Все-таки сили реваншу не мають в країні того впливу, на який вони, мабуть, розраховували. У нас ще є можливість боротись за правду і за своїх», – сказав керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін.

Зазначимо, що судові засідання по справі продовжаться у понеділок, 23 листопада. За ґратами перебувають ще 12 хлопців. Сподіваємось, щодо них рішення суду теж буде справедливим, і вони будуть звільнені із СІЗО, переконані в Нацкорпусі.

comments powered by HyperComments