Як купити смартфони всім членам родини за один день

1  |  Середа, 25 листопада 2020, 13:54
Саме у Чорну п’ятницю українці прагнуть придбати смартфони до душі та заощадити на купівлі значні гроші, адже це час знижок та цікавих пропозицій від магазинів електроніки.
Як купити смартфони всім членам родини за один день

Для тих, хто готується до новорічних свят заздалегідь, період знижок допоможе замовити подарунки з максимальною вигодою.

Не проґавте найочікуваніший розпродаж

Наближається Чорна п’ятниця – найвдаліший час для значних витрат. Саме зараз ви можете дозволити собі більше, якщо знайдете вигідні пропозиції. Більшість магазинів пропонують обмежений термін дії суттєвих знижок, тому конкуренція в ці дні буде серед покупців, а не магазинів.

Якщо ви прагнете максимальної економії, час оновити смартфони та техніку настає саме у сезон знижок. Придбати всім членам родини класні смартфони – приємна та цікава подія.

Варто пам’ятати, що найпривабливіші пропозиції та найпопулярніші товари закінчаться швидко. Покупцеві варто добряче підготуватись, щоб купити найкраще і відносно дешево.
Для прикладу, мережа магазинів техніки Eldorado забезпечить знижки до 70%, тож, безумовно, все “смачненьке” отримають найспритніші покупці.

Кому який?

Мама полюбляє знімати родину та ділитись світлинами в соцмережах? Тоді їй потрібен камерофон з великим дисплеєм та підтримкою швидкісного інтернету. До того ж на великому екрані мама зможе подивитись щось цікаве в мережі або пограти в ігри, коли з’явиться вільна хвилинка.

Тато фільмує пригоди або годинами роздивляється віртуальний ігровий світ? Йому знадобиться функціональний та витривалий смартфон з безліччю опцій. Таким пристроєм може бути телефон Samsung s10, що забезпечує максимальні можливості для роботи та розваг.

Діти обожнюють дивитись відео чи листуватись у соцмережах? Тому великий дисплей та містка батарея – чи не найголовніше у виборі пристрою. Бо ж всі батьки прагнуть, щоб їх дитина завжди була у безпеці та на зв’язку. Навіть бюджетні моделі мають достатню функціональність, щоб дитина отримала можливість розвиватися та розважатися.

Для дідусів та бабусь важливий якісний звук та великий шрифт. А ще вони полюбляють інколи подивитись кіно онлайн чи спілкуватися відеозв'язком. Їм сподобаються смартфони зі зручним меню та міцним корпусом.

Не втрачайте можливості потішити родину новенькими девайсами, бо чекати наступної Чорної п’ятниці доведеться ще довго. Скористайтесь шансом придбати більше цього року. Вдалих покупок!

comments powered by HyperComments