Тимчук ніяк не знайде порядного керівника для молоді та спорту в Харківську облдержадміністрацію

Понеділок, 1 лютого 2021, 15:44
В конкурсі на зайняття посади державної служби категорії «Б» – начальника управління молоді та спорту Харківської облдержадміністрації переможець відсутній.
Тимчук ніяк не знайде порядного керівника для молоді та спорту в Харківську облдержадміністрацію

Така офіційна інформація від Харківської облдержадміністрації.

Начальником управління молоді та спорту Харківської ОДА планували призначити Костянтина Ананченка (на знімку). Проте, за даними телеграм-каналу «Слобожанский лифтер», наразі документи про конкурс і призначення в терміновому порядку намагаються підмінити.

Для призначення Ананченка всі документи були підготовлені, підписані і знаходяться в апараті ОДА. У тому числі і підписаний протокол про результати відбору на відповідну посаду в умовах карантину. Конкурс мав відбутися 22 січня.

Після резонансу (Ананченку пред'являють, зокрема, зв'язки з «Оплотом») прийняли рішення вже підписані документи знищити і заявити, що переможець не визначений.

«Про наявність копій документів особливо не замислюються, сильно налякані», – відзначають оглядачі каналу і рекомендують співробітникам ОДА не брати участі у цій протиправній діяльності.

За інформацією джерел «Слобожанского лифтера», усі розпорядження по ситуації з Ананченком з першого дня і до знищення документів особисто віддає голова ХОДА Айна Тимчук.

«Класичний злочин, і одразу за трьома статтями: 366 (службове підроблення документів), 364 (зловживання владою), 365 (перевищення повноважень)», – підкреслюють оглядачі.

Костянтин Ананченко – багаторазовий чемпіон різних змагань з дзюдо, а також проректор академії фізкультури і спорту. Встиг балотуватися на місцевих виборах. Як стверджує «Труха», у 2014 році Ананченко керував загонами тітушок, які нападали на євромайданівскі ходи і мітинги. Ба більше! У сюжеті АТН 2014 року Ананченко був змушений визнати цей факт.

Тим часом, за даними «Слобожанского лифтера», Айна Тимчук пропонує Офісу президента і Кабміну погодити на заступників губернатора Харківської області Михайла Черняка та Романа Семенуху, які уже працювали на цих посадах у попередні каденції. Співбесід поки не було. Олександра Скакуна перепризначити ще місяць тому. По-тихому, щоб ніхто не знав.

comments powered by HyperComments