«Чекайте нас на наступній сесії, пане Терехов» – харківський Нацкорус

П'ятниця, 26 лютого 2021, 21:41
Глава «Національного Корпусу» Харківщини Костянтин Нємічев нагадав секретареві Харківської міськради Ігорю Терехову про електронний підпис Кернеса, «Коксохім» і харківських сепаратистів.
«Чекайте нас на наступній сесії, пане Терехов» – харківський Нацкорус

У своїй відповіді Терехову Нємічев наголосив:

«Не вам розповідати про дотримання закону, бо харків'янам досі достеменно не відомо, яким чином ви стали секретарем міської ради, й усім нам цікаво подивитися на той легендарний електронний підпис, який надійшов чи то з «Шаріте», чи то з вашого особистого кабінету.

По-друге, згідно з чинним законодавством доступ до сесії місцевих органів влади відкритий для будь-якого мешканця територіальної громади. Якщо помічники так званих депутатів так званої партії Шарія не змогли потрапити до сесійної зали, то це їхні проблеми. Можливо, правоохоронці прийняли їх за безхатьків тому й не пропустили.

По-третє, вимушений погодитися з вашою тезою про «створювати, а не руйнувати», бо кому, як не вам знати про закритий «Коксохім», про не зірваний опалюваний сезон, про відсутність «трамвайних дріфтів» та про реальну, а не віртуальну боротьбу з наркоманією. Ви ж усе це зробили? Чи я помиляюся? Щось не знаходжу новин, як після обіцянки Терехова «Коксохім» перестав труїти харків'ян. Дивно.

Зате є купа новин, як ви гастролюєте районами міста та годуєте місцевих мешканців обіцянками вашого колишнього боса.

Пане Терехов, 23 лютого  у Верховній Раді був зареєстрований  законопроєкт про боротьбу з колабораціонізмом. І я впевнений, що нардепи його підтримають.  Тому після загравання з партією шарія та опзж, а також повернення проспекту імені Жукова, уся ваша діяльність може виявитися марною», – вважає Костянтин Нємічев.

І додає: «Ми як ходили, так будемо ходити на сесії міської ради. Закон нам цього не забороняє. Ми не допустимо ватного шабашу в цьому місті, а судячи із заяв ОПЗЖ та партії Шарія, вони мріють оголосити тут ХНР. Ми знаємо, чим закінчуються загравання з сепаратистами. Через такі загравання нам довелося йти на фронт та захищати свою країну. Тому чекайте нас і на наступній сесії», – пообіцяв Нємічев.

comments powered by HyperComments