Вибори ректора Харківського університету: висування пройшло відкрито і демократично (відео)

Вівторок, 25 травня 2021, 09:41
Напередодні виборів ректора Харківського Національного університету імені Каразіна, які відбудуться 26 травня, до професорсько-викладацькому складу, студентам і співробітникам звернувся нинішній в.о. ректора Віль Бакіров.
Вибори ректора Харківського університету: висування пройшло відкрито і демократично (відео)

Розповівши про наукові досягнення вишу, про програми кандидатів, Віль Бакіров, зокрема, заявив:

«Каразінський не може жити в статичному стані. Він існує тільки в безперервному русі вперед. У пошуку нових підходів, нових моделей, в постійному творчому оновлення. І тому необхідно час від часу вдихати нову, молоду, творчу енергію і в систему управління університетом. У його взаємодія з новою суспільно-економічної, інформаційної середовищем, яка сьогодні так швидко і так непередбачувано змінюється. Це спонукало мене ініціювати вибори нового ректора, щоб дати потужний імпульс обговоренню проблем і перспектив подальшого розвитку. Певною перезавантаження стратегічних поглядів. Пошуку і мобілізації нових ресурсів нашої конкурентоспроможності. І мої надії повністю виправдалися. Ми ознайомилися з цікавими програмами кандидатів. Ми мали можливість обговорити їх, запропонувати власні ідеї та пропозиції. І хто б не став новим ректором, ми вже маємо великий масив напрацювань для подальшого розвитку вишу», - сказав Віль Бакіров.

Він повідомив, що для прийдешніх у середу виборів ректора у вузі створено та обладнано шість виборчих дільниць, де є всі умови для безпечного, чесного і вільного голосування і чесного підрахунку голосів, і закликав прийти 26 травня на виборчі дільниці.

Віль Бакіров нагадав, що він залишається в вузі, у вченій раді, і далі буде сприяти розвитку університету.

comments powered by HyperComments