Дебати так дебати: кандидат на посаду ректора Харківського університету задала друге питання

Вівторок, 1 червня 2021, 14:10
Кандидат на посаду ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська в ході заочних дебатів поставила друге запитання своєму опонентові - професору Ігорю Гірке.
Дебати так дебати: кандидат на посаду ректора Харківського університету задала друге питання

Нагадаємо, не чекаючи рішення Оргкомітету по процедурі і формату дебатів, запропонованих візаві Тетяни Кагановської - Ігорем Гіркою, декан юридичного факультету записала перше питання.

«Якщо Ви запропонували дебати, вважаю, що маю моральне право їх почати, - заявила переможець першого туру виборів на посаду ректора Каразінського. - Чи готові ви у вівторок увечері виставити пост, в якому закликати визнати вибори своїх прихильників, щоб не збільшувати напругу навколо університету? Виборець розставите всі крапки над i. Я опублікую такий пост - і вас закликаю!»

На перше питання Тетяни Кагановської Ігор Гірка дав відповідь.

«Ви сформували досить ... амбітну, втім, сподіваюся, не популістську, програму розвитку університету:« Відремонтувати, купити, збільшити оплату праці »та інші», - констатує Тетяна Кагановська. І задає опонентові наступне питання:

«Назвіть, будь ласка, джерела додаткового фінансування. Як, звідки і яким законним способом ви плануєте знайти кошти?»

Нагадаємо, кандидат на посаду ректора Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська знайшла у парламентаріїв підтримку в пошуку коштів для ремонту студентських гуртожитків в Харкові і облаштування Університетської клініки. Декан юридичного факультету ХНУ 30 травня зустрілася з групою нардепів від Харківщини, які є друзями Каразінського і готові допомогти з вирішенням багатьох правових і господарських проблем діяльності університету.

Другий тур виборів ректора ХНУ призначений на 2 червня.

comments powered by HyperComments