У Харкові готують на продаж будинок із градусником

Середа, 2 червня 2021, 15:45
У Харкові триває підготовка до приватизації єдиного майнового комплексу державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень"
У Харкові готують на продаж будинок із градусником

Про повідомив начальник регіонального відділення Фонду державного майна України Дмитро Безпалов, пише Depo.Харків.

За його словами, влітку 2021 року передпродажна підготовка буде завершена і об’єкт буде виставлений на аукціон. "Стартова ціна ще не визначена. Тривають певні процеси підготовчі. Я думаю, у найближчі 2-3 місяці підготовка буде завершена", - сказав Безпалов, зауваживши, що до приватизації обов’язково проведуть переоцінку об’єкта.

"Там буде переоцінка цього об’єкта, і буде визначена стартова ціна продажу. Я думаю, так (у серпні 2021 року об’єкт виставлять на продаж – ред.)", - зазначив керівник регіонального відділення ФДМУ.

Безпалов також висловив переконання, що вартість нерухомості становитиме близько 1 тис. доларів за квадратний метр. "Говорити про це (остаточну вартість нерухомості – ред.) зарано, але нерухомість подібного рівня – будівля не нова, це не А-клас бізнес-центру, але локація краще не придумаєш, це знаковий об'єкт – дешевше 1 тисячі доларів за квадратний метр не продається", - сказав він.

Керівник регіонального відділення ФДМУ додав, що площа єдиного майнового комплексу державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень" становить близько 5 тис. кв.м.

Нагадаємо, що єдиний майновий комплекс державної установи "Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень" розташований на вулиці Сумській, 1 (будинок із градусником). Засновник – Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Статутний капітал 103 тис. грн. Частка держави – 100%. Підприємство є засновником двох юридичних осіб: Асоціація виробників та споживачів кріпильних нормалей "Кренор" та об’єднання підприємств "Укрметалургпром".

comments powered by HyperComments