За постаттю Терехова засвітилися вуха нового «хазяїна» Харкова (ВІДЕО)

П'ятниця, 11 червня 2021, 20:42
Колишній московський, а нині український бізнесмен Павло Фукс, котрий називає себе другом Кернеса, раптом конкретно «попалився» раніше строку.
За постаттю Терехова засвітилися вуха нового «хазяїна» Харкова (ВІДЕО)

«Куратор» секретаря мерії Ігоря Терехова Павло Фукс так надихнувся тим, що Харківська облрада «скинула» стадіон «Металіст» на баланс Харкова, що став публічно роздавати доручення, немов він (Фукс) мер. І заговорив уже як градоначальник, розповідаючи, що повинна зробити мерія за рахунок харків'ян, повідомляють у соцмережах.

Тим часом відомий блогер, член Тристоронньої контактної групи Денис Казанський у своєму відеоблозі розставив усі крапки над «і», присвятивши Фуксу випуск під назвою «Новий король Харкова».

Нагадаємо, в грудні 2011 року вийшов фільм польських журналістів «Ярославський – король Харкова», присвячений Євро-2012.

Враховуючи те, що пан Ярославський повертається у футбол, бо хоче відродити славетний клуб «Металіст», і передача стадіона «Металіст» з баланса області на баланс міста здійснюється якраз саме під потреби Ярославського, можна зробити нехитрий висновок: «королі» домовилися.

comments powered by HyperComments