На харківському "Металісті" на Трійцю розгорнули найбільший у світі прапор України

Понеділок, 21 червня 2021, 14:14
На Трійцю, 20 червня, на харківському стадіоні "Металіст" українці з різних міст своїми очима побачили рекордно великий Державний прапор України.
На харківському "Металісті" на Трійцю розгорнули найбільший у світі прапор України

Унікальні розміри стяга - його площа склала 2813,5 кв. метрів - зареєстрували Представники Національного реєстру України.

Відповідний рекорд був встановлений завдяки ідейному заступництву глави Духовного Ради Української Християнської Церкви 'Нове Покоління "Андрія Тищенко.

Саме в цей день на стадіоні відбувалася 'Цілюща молитва' на яку зібралися десятки тисяч людей. Пастор Андрій Тищенко зазначив, найбільший прапор України був створений і розгорнуть саме в Харкові неспроста. Адже ще зовсім недавно, після подій 2014 року, місто виявився зовсім не в простому положенні - можна сказати, на передових рубежах української Незалежності. Але, як стверджує Тищенко Андрій, Боже покровительство і не зломлена віра людей допомагає і в самих безнадійних ситуаціях.

Свято на стадіоні тривав понад 3-х годин. Велика і різноманітна програма не залишила в байдужих нікого, чому свідчить хоча б сотні постів в соціальних мережах. А крім того, найбільш нужденним було роздано 10 000 продуктових наборів. У наступному році, впевнені організатори, разом зберуться ще більше українців з усього світу.

 

comments powered by HyperComments