«До зустрічі у лісі»: лісничий Зеленського нагадав, що новорічна ялинка має приности щастя (ВИДЕО)

1  |  П'ятниця, 31 грудня 2021, 10:58
Новорічні та різдвяні свята кожен українець має зустріти за святковим столом у колі родини, в гарному настрої та обов'язково разом з деревом.
«До зустрічі у лісі»: лісничий Зеленського нагадав, що новорічна ялинка має приности щастя (ВИДЕО)

Так вважає директор ДП «Жовтневий лісгосп» Руслан Чагаровский, про що й говорить у своєму новорічному відеопривітанні харків'янам і жителям області.

«Я вірю, що в більшості українських домівок стоїть новорічна красуня, яку три, чотири чи п’ять років тому спеціально для цього і посадили руки лісівника, саме для відчуття свята и дива. У ці святкові дні я хочу побажати всім нам дива, мирного неба, здоров’я та достатку. А також, щоб людина і дерево зустрічалися частіше, ніж раз на рік. До зустрічі у лісі! Гарних вам свят!» - бажає Руслан Чагаровський.

Керманич «Жовтневого лісгоспу» (той самий, що 2019 році розкрив очі президенту Володимиру Зеленському на «чорні вирубки» на Харківщині, зокрема, з боку Віктора Сиси) раніше нагадав, де і як законно придбати новорічну ялинку. А також про те, що за самовільну порубку хвойних дерев передбачена кримінальна відповідальність (ст. 246 Кримінального кодексу України). Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду, – карається штрафом від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом до шести місяців, або обмеженням волі до трьох років, або позбавленням волі на той самий термін.

comments powered by HyperComments