Гончаренко наробив «шороху», аж до Харкова докотилося

Понеділок, 14 лютого 2022, 09:29
У харківському аеропорту не підтвердили інформацію про відміну авіаперельотів через можливу агресію РФ. Зниження кількості рейсів пояснили "мертвим сезоном" у лютому.
Гончаренко наробив «шороху», аж до Харкова докотилося

Про це розповіли у прес-центрі повітряної гавані.

Нагадаємо, раніше літак SkyUp замість Києва сів у Кишиневі. Лізингодавець повідомив авіакомпанію про заборону на вліт літака з бортовим номером UR-SQO у повітряний простір України. Авіакомпанія зуміла домовитися про посадку літака в найближчому аеропорту – Кишиневі. Нардеп Олексій Гончаренко заявив, що британська компанія припиняє страхування лайнерів над Україною. У зв’язку з цим можуть виникнути проблеми з авіасполученням.

Незабаром Міністерство інфраструктури спростувало інформацію про можливе закриття повітряного простору над Україною.

У харківському аеропорту повідомили, що жодного рейсу скасовано не було. Сьогодні з нашого міста вилетять лайнери до Києва та Стамбула, а завтра – до них додадуться перельоти в Шарм-ель-Шейх, Ларнаку, Марсу-Алам та Тель-Авів.

“Аеропорт працює у штатному режимі. Жоден рейс від нас не скасували. А загальне зниження їхньої кількості пояснюється тим, що у лютому “низький сезон”, – розповіла прес-секретар Аліна Печериця.

 

 

 

comments powered by HyperComments