З Харкова евакуювали всесвітньо відомого кота Степана

Вівторок, 15 березня 2022, 13:24
Протягом понад двох тижнів шанувальники кота Степана не знали нічого про його стан, втім, сьогодні, 16 березня, зірка заспокоїла свої передплатників.
З Харкова евакуювали всесвітньо відомого кота Степана

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис на сторінці кота Степана в Instagram.

"24 лютого рано вранці ми спали вдома. О 5 ранку почувся якийсь вибух, і я навіть не зрозумів, що це. Через деякий час, через півгодини, пролунали ще вибухи, затремтіли вікна. Я схопився і зрозумів, що відбувається щось жахливе! Атака та обстріл Харкова (особливо на Північній Салтівці, де ми живемо). Ми зрозуміли, що в наш дім прийшла війна", – йдеться у повідомленні.

Власниця інтернет-зірки додала, що протягом тижня снаряди не потрапляли у її будинок, до восьмої доби повномасштабного вторгнення. Після цього вона з котом провели дві ночі у підвалі та тиждень зовсім без світла.

"Нам вдалося виїхати з міста. Допомогли харківські волонтери, які відвезли нас на вокзал. Сіли на потяг Харків – Львів (за 20 годин приїхали до Львова). Потім ми пішли до кордону з Польщею. На кордоні ми стояли в черзі на пішохідному переході. Людей було багато (4-5 тисяч). Через 9 годин ми перетнули кордон", – розповіла дівчина.

comments powered by HyperComments