Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами (ВІДЕО)

Вівторок, 29 березня 2022, 15:03
Голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами, про що публічно заявив жителям громади.
Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами (ВІДЕО)

Про це заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов:

“Він зрадив інтереси країни, зрадив українських захисників та односельчан. Іван Столбовий зараз збирається працювати з тими, хто вбиває наших людей та руйнує наші міста”, – наголосив Синєгубов.

Він нагадав, що Верховна Рада України посилила кримінальну відповідальність за державну зраду, на голову Балаклійської громади чекає 15-річне ув‘язнення до довічного позбавлення волі.

«Його заяви про те, що до Балаклії не було доставлено гуманітарного вантажу, є неправдою, м’яко кажучи. Тому що за останній тиждень туди було доставлено близько 50 тон, це не таке критичне місце, як Ізюм. І є туди змога волонтерами доставляти гуманітарний вантаж. Біля Балаклії було сформовано міні логістичний центр, куди ми довозили гуманітарну допомогу, яку вже невеличкими автомобілями було доставлено до міста», – стверджує голова ХОВА.

Він вважає, що Столбовий своєю учорашньою заявою про співпрацю з окупантами «фактично зрадив кожного громадянина свого населеного пункту і Харківщини в цілому».

«Щодо наслідків, то я думаю, що найближчим часом буде дана правова оцінка його діям, дочекаємося реакції правоохоронних органів», – сказав Синєгубов.

 

comments powered by HyperComments