У Харкові відновлено подачу гарячої води до понад 2,5 тисяч будинків

Середа, 30 березня 2022, 14:45
Протягом минулої доби КП "Харківські теплові мережі" тільки протягом минулої доби поновили гаряче водопостачання у майже 500 будинків
У Харкові відновлено подачу гарячої води до понад 2,5 тисяч будинків

Як повідомили в пресслужбі Харківської міськради, минулої доби до гарячого водопостачання було підключено ще 467 будинків харків’ян. Крім того, фахівці КП "Харківські теплові мережі" продовжують цілодобово усувати пошкодження та налагоджувати системи теплопостачання. Так, учора ремонтні бригади усунули 31 дефект, розповітрили системи у 67 будівлях та відпрацювали 532 заявки громадян, які надійшли до інформаційно-диспетчерської служби «15-62». 

Також на підприємстві зазначили, що, попри складні умови праці, співробітники «Теплових мереж» продовжують упорядковувати місця розриття після проведення ремонтних робіт. 
«Співробітники ХТМ розуміють, що навіть у такий скрутний час місто повинно залишатися прибраним. Тому після розкопування ґрунту та усунення дефекту на мережах робітники проводять зворотне засипання щебенем та піском ділянки, де проводилися роботи», - повідомили на підприємстві. 

Підп

comments powered by HyperComments