У Харкові в пріоритеті подача води в житлові будинки

П'ятниця, 1 квітня 2022, 16:00
Аварійно-ремонтні бригади КП «Харківводоканал» докладають усіх зусиль, щоб забезпечити харків'ян водою
У Харкові в пріоритеті подача води в житлові будинки

Як повідомив сьогодні, 1 квітня, начальник дільниці Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» Віктор Воронцов, подача води до житлових будинків - пріоритетне завдання у роботі підрозділу. За його словами, всі мешканці мають бути з водою, пошкодження на внутрішньобудинкових системах - оперативно усунуті, підвальні приміщення-укриття - підтримуватися у належному стані.

«З першого дня військової агресії у роботу колективу внесли корективи та виділили основні напрямки діяльності. З усім цим справляємося, насамперед, завдяки нашим працівникам, які застосовують усі сили, знання та навички для виконання поставлених завдань», - наголосив Віктор Воронцов.

Також начальник дільниці Новобаварського району повідомив, що з початку війни робітники КП допомагають іншим комунальним службам. Він наголосив, що взаємодопомога дозволяє ефективніше підтримувати у робочому стані житлово-комунальне господарство міста у складний період.

comments powered by HyperComments