На Харківщині за добу через обстріли рашистів загинулр 7 і постраждало 22 мешканців

Середа, 13 квітня 2022, 14:11
Протягом доби, що минула, рашисти понад півсотні разів обстрілювали територію Харківської області
На Харківщині за добу через обстріли рашистів загинулр 7 і постраждало 22 мешканців

Російські окупаційні війська продовжують масовані обстріли населених пунктів Харківщини. Зокрема, протягом доби, що минула рашисти більше 50 разів завдавали ударів по містах і селах регіону. Внаслідок обстрілів постраждало 22 осіб, а семеро людей загинуло. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Олег Синєгубов.

"Росіяни продовжують тероризувати мирне населення. За минулу добу окупаційні війська нанесли приблизно 53 удари з артилерії та РСЗВ.

На жаль, за добу по області унаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирних жителі, з них - 3 дітей. Загинули - 7 людей.

Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні. Ми нічого не пробачимо! Ворог діє жалюгідними методами, тероризуючи цивільних.

Ще раз хочу повідомити: підстав для евакуації в Харкові немає. Повірте, наші ЗСУ щодня знищують багато техніки та живої сили росіян, вірте нашим захисникам та зберігайте спокій!", - написав Синєгубов.

Очільник Харківщини наголосив, що Збройні сили України тримають позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння.

comments powered by HyperComments