На Харківщині окупанти хочуть увімкнути "Мегафон" та запустити в обіг рублі

Неділя, 24 квітня 2022, 14:35
Окупанти закликають мешканців окупованих територій Харківщини виїжджати до росії на закупи
На Харківщині окупанти хочуть увімкнути "Мегафон" та запустити в обіг рублі

Рашисти встановлюють в окупованих районах Харківської області обладнання російського мобільного оператора "Мегафон" і намагаються ввести в обіг рублі, а також закликають місцевих мешканців до росії на закупи. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України

"Російські військовослужбовці та співробітники ФСБ намагаються деморалізувати місцеве населення, поширюючи інформацію, начебто "це Україна вимкнула електропостачання населених пунктів", а також, що "Харків вже майже окупований росіянами".

Одночасно окупанти посилюють контроль за телефонними та інтернет-мережами. Зокрема, в Харківській області встановлюється обладнання російського мобільного оператора "Мегафон".

Впроваджується розрахунок російськими рублями, а місцеве населення агітують виїжджати до рФ для здійснення покупок товарів та ліків", - йдеться в повідомленні української розвідки.

За даними української розвідки, мешканці окупованих територій масово відмовляються від ворожої "допомоги" та дивують росіян самоорганізацією

На окупованих територіях Харківської області розгортається широкий волонтерський рух. Люди самоорганізовуються заради взаємодопомоги.

comments powered by HyperComments