В Ізюмі ЗСУ накрили ставку генерального штабу рф, поранений Герасимов

Неділя, 1 травня 2022, 16:43
В Ізюмі стався вибух у районі ставки начальника генштабу рф Герасимова
В Ізюмі ЗСУ накрили ставку генерального штабу рф, поранений Герасимов

Отримано підтвердження, що вибух в Ізюмі 30 квітня стався в районі штабу другої армії росії, де знаходилася ставка начальника Генерального штабу збройних сил росії Валерія Герасимова, повідомив радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Годину тому отримано підтвердження про вчорашній вибух в Ізюмі в районі штабу 2 армії росії. Там, де знаходиться ставка Начальника ГШ росії Герасимова, який приїхав керувати наступом на Слов'янськ. Підтверджено велику кількість 200-х серед найвищого офіцерського складу», - написав Геращенко.

Як повідомляє ТК «Вертикаль», посилаючись на джерело в українській розвідці, «Герасимов намагається виїхати з Ізюма, де рашисти зазнають величезних втрат, а їхнє постачання перебите. Герасимов таки поранений під Ізюмом. Наше джерело повідомляє, що пошкоджено ноги, стегна... Активність рашистських вертушок над Бєлгородом пов'язана з евакуацією цього біосміття в росію і роботою наших хлопців, які змогли вбити ще трьох бійців з конвою, котрі супроводжували пораненого Герасимова. Його охоронець раніше помер від поранень».

28 квітня повідомлялося, що Герасимов прибув до Ізюму Харківської області, щоби керувати наступом російських військ на Ізюмському напрямку.

comments powered by HyperComments