У Харкові оженився один із легендарних захисників острова Зміїний

Понеділок, 2 травня 2022, 18:32
Дружиною Віталія, що захищав Зміїний стала Владислава - вони зустрічаються вже другий рік
У Харкові оженився один із легендарних захисників острова Зміїний

Український боєць 35-ої бригади морської піхоти Валерій, який захищав острів Зміїний від російських окупантів, після звільнення з полону одружився зі своєю дівчиною. Про це повідомляє "Українська правда. Життя" із посиланням на повідомлення на Facebook-сторінці 229 окремого батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних сил України.

"Війна триває, але життя продовжується. Ми нищимо ворога та будуємо плани на мирне майбутнє, твердо віримо у нашу перемогу і вже перемагаємо, перш за все, у психологічному аспекті, зокрема, стійкістю та незламністю духу.

Чергове весілля – гідне тому підтвердження, адже передісторія цієї події була непередбачуваною", – наголосили у 229 окремому батальйоні.

Кохану морського піхотинця звати Владислава. Нині молодята разом уже другий рік.

Одразу після звільнення з полону боєць зважився на важливий крок і, отримавши відпустку, стрімголов повернувся до Харкова, де, не гаючи часу, закохані одружилися.

"Їхні почуття загартовувались відстанню та часом, а перебування в розлуці та невідомості, дали чітке розуміння того, що життя крихке, а закохані так і не набулися разом.

Тож, насолоджуючись кожною хвилиною, цінуючи найменші дрібниці, хлопець твердо вирішив, що вдома його чекатиме не наречена, а вже дружина", – підкреслили у 229 окремому батальйоні.

Організувати весілля в умовах війни та ще й у місті, яке ворог нещадно руйнує під обстрілами, – нелегке завдання. Тому на допомогу Валерію прийшли бійці 229 окремого батальйону 127 окремої бригади ТрО.

Побратими морського піхотинця допомогли з організацією офіційної частини церемонії.

"Під час урочистого заходу командир батальйону Максим Зінченко привітав молодят зі створенням сім'ї та побажав палкого щирого кохання, незламності перед життєвими обставинами, віри у якнайшвидшу перемогу, надії та любові, які стануть основою їхнього щасливого майбутнього", – розповіли бійці. 

 

comments powered by HyperComments