Жертва пропаганди: «бабцю з червоним прапором» знайшли у Харкові (ВІДЕО)

П'ятниця, 6 травня 2022, 09:38
Живий символ «проросійської України», жіночка, яка, за версією російської пропаганди, «сміливо протистояла націоналістам», наразі перебуває в одній із міських лікарень Харкова.
Жертва пропаганди: «бабцю з червоним прапором» знайшли у Харкові (ВІДЕО)

Російські пропагандисти на скору руку зліпили скульптуру і вже встигли встановити її у Маріуполі, де окупанти мають намір святкувати 9 травня. У соцмережах розповсюджують аналогічний витвір «мистецтва», нібито встановлений у російському Бєлгороді.

Центр стратегічних комунікацій відшукав ту саму жінку. «Бабця з червоним прапором» закинула його подалі, коли дізналася про Бучу.

Як з'ясувалося, насправді вона вдячна українським військовим, які не тільки підтримують її продуктами, але й захистили від гніву пересічних харків'ян.

Анна Іванівна пояснює, що вийшла з червоним прапором до, як вона думала, російських військових, щоб вони «не громили Україну». А в країні-агресорці її мотиви перекрутили, через що вона тепер відчуває себе «зрадницею».

Військові закликають не зневажати стареньку.

«Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір'я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, вона закинула той червоний прапор подалі», – каже комвзводу з псевдо «Кадет».

comments powered by HyperComments