На Харківщині затримали іще одного прихильника "руського міра", який здавав рашистам позиції ЗСУ (ВІДЕО)

Понеділок, 16 травня 2022, 12:31
Виявити і знешкодити зрадника, який співпрацював із рашистами, вдалося співробітникам СБУ
На Харківщині затримали іще одного прихильника "руського міра", який здавав рашистам позиції ЗСУ (ВІДЕО)

Співробітники СБУ в Харківській області вдалося вистежити і затримати і ідеологічного прихильника «руського міра», який здавав ворогу позиції ЗСУ - чоловік заявив, що робив це свідомо. Про це повідомили в Управлінні СБУ в Харківській області.

"Співробітники спецслужби затримали мешканця Чугуївського району Харківської області, який здавав позиції українських військових. Встановлено, що фігурант провадження за допомогою соціальних мереж передавав представнику рф інформацію про переміщення, рух та розташування техніки й особового складу Збройних сил України та Сил територіальної оборони. В подальшому інформацію надавали співробітникам фсб рф", - йдеться у повідомленні.

Зрадник зізнався, що давно почувається "рускім чєловєком" і після початку масштабного вторгнення росії мав велике бажання допомагати окупантам у досягненні їхніх цілей. Сказав, що діяв свідомо, безкоштовно, про скоєне не жалкує.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 114-2 КК України - за фактом несанкціонованого поширення інформації про рух, переміщення або розміщення Збройних сил України чи інших військових формувань в умовах воєнного стану.

comments powered by HyperComments