Окупанти в Ізюмі п'ють горілку і плачуть (ВІДЕО)

Неділя, 31 липня 2022, 10:11
Рашисти, котрі знаходяться в окупованому ними Ізюмі на Харківщині, перебувають у паніці і хочуть додому.
Окупанти в Ізюмі п'ють горілку і плачуть (ВІДЕО)

Місцевий телеграм-канал Izyum live news повідомляє: орки у відчаї з того, що їхні товариші по службі йдуть на передок і не повертаються.

«Орки залпом випивають «заспокійливе». Прямо з пляшок! Їх трусить, сльози. І це – найприємніша новина», – повідомляє телеграм-канал.

В цілому ж в Ізюмі на ринках та у магазинах спостерігаються «космічні» ціни на продукти і решту необхідних речей. Людей окупанти змушують виходити на роботу. У когось просто немає вибору, потрібна їжа, от люди йдуть працювати.

Окупаційні «власті» планують запустити роботу шкіл та дитячих садків до нового навчального року.

Щодня ізюмчани, ризикуючи своїм життям, піднімаються на гору Кремінець, але не помилуватися краєвидами, а для того, щоб упіймати зв'язок та інтернет, сподіваючись зв'язатися з ріднею, яка проживає на підконтрольній території. Знаючи це, російські окупанти стріляють по горі касетними снарядами, забираючи життя громадян.

«А місцеві жителі чекають на нашу 93-ю бригаду», – пишуть редактори каналу.

Нагадаємо, колаборанти в окупованій Боровій знищують українські підручники і українську державну символіку у школах і планують розпочати новий навчальний рік за російськими програмами. Натомість кількість учнів, котрі прагнуть продовжувати навчання в українських школах, щодня зростає.

comments powered by HyperComments