Харкiв

15:30
Під Харковом відбудеться фестиваль древньої культури Аланів – «Перлини Слобожанщини: Верхній Салтів. Аланські витоки»
15:20
АК "Харківобленерго" опублікувала графік відключення світла на вересень. Причина відключень - планові капітальні ремонти повітряних ліній електропередачі. У зв'язку з цим у деяких споживачів можливі відключення світла на 1-3 дні.
14:20
Про це в ході колегії ХОДА повідомив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації Олександр Лукашов.
13:51
Скелелазіння віднедавна стало Олімпійським видом спорту. Харківські скелелази розповіли, що у Харківського клубу є міжнародні перспективи
13:40
Чемпіонат України зі стріт-воркауту пройшов 27 серпня в Києві.
13:21
Сьогодні поблизу Харківського національного університету міського господарства відбулося відкриття пам’ятника видатному архітектору Олексію Бекетову.
13:17
Заборгованість із зарплати в Харківській області становить близько 200 млн.грн.
13:01
Про це повідомив 30 серпня в ході засідання колегії облдержадміністрації заступник голови ХОДА Марк Беккер, доповідаючи про підсумки збирання ранніх зернових і зернобобових культур сільськогосподарськими підприємствами Харківщини.
12:41
Рух транспорту по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Морозова до вул. Енергетичної, та по вул. Енергетичній, на ділянці від вул. Дизельної до вул. Плеханівської, заборонений до 22:00 15 вересня.
12:22
Зростання промислового виробництва становить 4,5%.