У Лозовій не працює мобільний зв'язок, але люди вийшли на роботу (очевидці)

Дмитро Стриженко, Михайло Самохін  |  Четвер, 28 серпня 2008, 12:46
На одному з харківських форумів, житель м. Лозова пише, що вчора вночі в місті було щось схоже на масові гуляння. Також він повідомляє, що 28 серпня вибухи практично припинилися, деякі підприємства відновили роботу.
У Лозовій не працює мобільний зв'язок, але люди вийшли на роботу (очевидці)

Користувач під ніком «DollKіller» повідомляє, що вчора пролунали вибухи підземних сховищ (звуки вибухів були тихіше, ніж звичайно). Крім того, він говорить, що до вечора 27 серпня регулярність детонацій становить порядку 10–20 секунд.

Однак зранку, 28 серпня, вибухи припинилися: «Або згасили, або майже згасили, тому що тихо. Здивувала поведінка народу вночі. Таке враження, що всі повилазили, як на свято. Пиво рікою, добре, що магазини закриті, ані то б народ перепився та улаштував дебош. Вірніше, не народ, а деякі «бидлоїдні» елементи» (повідомлення від 09.57 28 серпня).

Інший користувач, Rafaіl, повідомив, що за станом на 11.40 у Лозовій не працює мобільний зв'язок. Тим часом, за його словами, «по місцевому радіо говорять, що все під контролем, народ на заводі ЛКМЗ вийшов на роботу!»


 

comments powered by HyperComments