Лозинський зробив пластичну операцію і підроблював документи

Ганна Глебова  |  Середа, 8 липня 2009, 10:53
У Генеральній прокуратурі України не виключають, що Лозинський знаходиться в країні, але змінив зовнішність, ходу і підроблював документи.
Прокуратура переконана, що Лозинський змінив зовнішність.

7 липня Печерський районний суд столиці задовільнив звернення Генпрокуратури про арешт екс-нардепа від БЮТ Віктор Лозинського. Про це повідомив замгенпрокурора Віталій Щоткін.

«Винесена ухвала говорить про затримання і негайну доставку Лозинського до суду. Це повинно активізувати оперативно-розшукові заходи. На вчорашній день його не знайшли, і сам він не з'явився. Даних держкордонслужби про те, що людина з таким прізвищем і зовнішністю перетинала кордон України, нам не надходило», – заявив Віталій Щоткін в інтерв'ю «Подробицям».

При цьому він додав, що утікач, швидше за все, ховається в країні, але, можливо, змінив зовнішність і підроблював документи. Тим часом «Обозреватель» повідомляє, що Віктор Лозинський не покидав територію України. В даний момент він знаходиться в Києві, в квартирі по вулиці Пушкінській, де проживав останнім часом.

Думається, пише видання, правоохоронним органам не має скласти труднощів знайти розшукуваного за підозрою у вбивстві Лозинського – за адресою, за якій прописаний один з його найближчих родичів.

Крім того відомо, що за станом на момент публікації особисте авто Лозинського, з водієм, знаходилося під вікнами його будинки.

Нагадаємо, що позбавлений депутатського мандата екс- нардеп від БЮТ Віктор Лозинський досі не знайдений. Тим часом з’являються нові свідства про діяльність Лозинського у своєму рідному районі в Кіровоградській області.

Нагадаємо, що політолог Кость Бондаренко стверджує: сафарі на людей – звичайна справа для можновладців в Україні. Також нагадаємо, що вбивство безробітного мешканця Кіровоградщини народним депутатом Віктором Лозинським стало товчком до чергового ініціювання відміни депутатської недоторканості.

 

comments powered by HyperComments