Турчинов сказав, коли підведе риску під вибухами в Лозовій

Дмитро Стриженко  |  П'ятниця, 29 серпня 2008, 09:39
Перший віце-прем'єр-міністр України Олександр Турчинов повідомив, що за фактом пожежі на 61-му арсеналі та вибухів боєприпасів буде проведено ретельне розслідування. Він також назвав основні питання, що зараз цікавлять слідство.
Турчинов сказав, коли підведе риску під вибухами в Лозовій

«За попередньою інформацією, що надано державній комісії, джерело вогню знаходилося поза територією (військового арсеналу, – авт.), але його вчасно не погасили, і вітер перекинув полум'я на територію арсеналу. Чому за територією виникла пожежа, чому її вчасно не згасили, чому на території арсеналу перебували речовини, що відразу почали горіти», – сказав А. Турчинов, передає Мережа екстреного оповіщення.

За його словами, перевірку обставин, за яких почалася пожежа на складі боєприпасів, буде проводено (військової, – авт.) прокуратурою, СБУ, фахівцями МНС, Держміськпромнаглядом. «Після офіційних висновків експертів ми з вами зможемо підвести риску. Не раніше», – відзначив перший віце-прем'єр.

Крім того, у четвер стало відомо, що на місці НС працюють представники військової контррозвідки. На думку експертів, вони перевіряють факти розкрадання боєприпасів зі складу.


 

comments powered by HyperComments