У МНС розкрили схему дій пожежних в операції на арсеналі в Лозовій

Віталій Крюков  |  П'ятниця, 29 серпня 2008, 12:28
Якщо інтенсивність підземних вибухів буде невеликою, то слідом за саперами й бронетехнікою на територію, що прилягає до арсеналу, підтягнуться кілька десятків пожежних машин, повідомили в МНС.
У МНС розкрили схему дій пожежних в  операції на арсеналі в Лозовій

Якщо загрози життю пожежних не буде, почнеться наступна фаза операції з гасіння пожежі – робота пожежних на технічній території військової частини. Про це кореспондентові «Варти» повідомив перший заступник начальника Головного штабу ПО України, генерал-полковник Микола Цицюрський. До сьогоднішнього ранку кілька десятків пожежних машин, що стягнуто до Лозової з Харківської та сусідніх областей, стояли на під'їзді до райцентру. Зокрема, на трасі в напрямку Харкова учора знаходилося близько 20 машин.

На технічній території ВЧ, що прилягає до арсеналу, знаходяться адміністративні будинки, котельні, пральні та ін. Поки не закінчаться вибухи, про роботу пожежних безпосередньо в арсеналі мова не йде, відзначив Цицюрський.

Для безперебійної подачі води пожежні підведуть до військової частини брансбойти, а пожежні машини будуть з'єднані рукавами послідовно одна з одною, виконуючи функцію насосів. Чи спрацює цей план, стане ясно вже через кілька годин.


 

comments powered by HyperComments