Развадовский погрожував Добкину по телефону (доповнено)

Дмитро Стриженко  |  П'ятниця, 12 вересня 2008, 17:40
Харківський міський голова Михайло Добкін обурений поведінкою начальника ГУ МВС у Харківській області Віктора Развадовського, який у телефонній розмові «дозволяв собі погрози на мою адресу, обіцяючи залучити до зведення рахунків зі мною харківську міліцію», повідомляє офіційний сайт міської ради.

За словами мера, В. Развадовського не зупинив навіть факт знаходження в його робочому кабінеті народних депутатів України Дмитра Шенцева та Дмитра Святаша.

«Я обов'язково звернуся до прокурора області з вимогою захистити мої інтереси як вищої посадової особи місцевого самоврядування. Не може собі дозволяти міліцейський чиновник такі дії, що порушують права людини й громадянина. Адже виконуючи службові обов’язки, ці права він повинен захищати», – заявив М. Добкін.

Крім того, за власною інформацією «Справжньої Варти», В. Развадовський видав розпорядження, обов'язкове до виконання начальниками ДАІ міста та області – при найменшому порушенні правил дорожнього руху депутатами чи чиновниками міськради (наприклад, якщо не пристебнуто ремінь) – віднімати у водіїв права.

Співробітники ДАІ, починаючи із середи озброєні ноутбуками та мають можливість оперативно «пробивати» по номеру автомобіля його власника. Це стосується не тільки депутатів, але й відповідальних чиновників міської ради, а також їхніх родичів. Так, учора на перехресті Московського проспекту й вулиці Шевченко було зупинено джип батька міського голови М. Добкіна.

За словами співробітників ДАІ, які були в чині не нижче майора, формальною причиною для затримки автомобіля стала відсутність у водія доручення на авто. Після того, як доручення було все-таки пред'явлено, водієві дозволили рухатися далі.

Читайте також: Развадовський надіслав міліцію на підприємства Кернеса та його родини

 

comments powered by HyperComments