Мер Харкова Михайло Добкін не приймав наркотики, справу закрито

Надія Анатолієва  |  Середа, 24 вересня 2008, 16:37
Сьогодні Дзержинський суд закрив виробництво у справі мера Харкова Михайла Добкіна, таке рішення виніс суддя Дзержинського району Сергій Лазюк.
Мер Харкова Михайло Добкін не приймав наркотики, справу закрито

Отже, суддя Дзержинського суду м. Харкова не знайшов підстав штрафувати мера за вживання наркотиків, і тому виробництво за адміністративною справою закрито.
 
Мер міста Михайло Добкін взяв особисту участь у засіданні. Його представляв юрист Марина Стоматіна. Міліціонер, що складав протокол, не прийшов у суд через хворобу.
 

За словами Марини Стоматіної, представлений суду протокол було складено на підставі показань Олега Медведєва та Ігоря Гаврилова, який на допиті в міліції стверджував, що в 2004 році продав Михайлові Добкіну невелику дозу кокаїну у квартирі по вулиці Балакірєва.
 
«Мені як Харківському міському голові абсолютно некомфортно тут давати показання у справі про вживання наркотиків. Це політичне замовлення. Я ніколи не вживав наркотичних речовин та не був на обліку», – заявив Михайло Добкін.
 
Нагадаємо, сьогодні вранці слухалася аналогічна справа, тільки в адмінпорушенні міліція звинувачувала секретаря міськради Геннадія Кернеса. Рішення судді було аналогічним.

 

comments powered by HyperComments