Шок! Поїзд розсипав у Вірменії сім вагонів золота

Анастасія Маніна  |  Вівторок, 17 березня 2009, 14:28
Сьогодні, 17 березня, близько півночі у Вірменії на ділянці залізниці Раздан – Солак відбулася аварія поїзда. Сім вагонів, завантажених золотою рудою, зійшли з рейок через несправність. Залізничне сполучення припинене.
Шок! Поїзд розсипав у Вірменії сім вагонів золота

Про це повідомили 17 березня в прес-службі Південно-Кавказької залізниці, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Причиною події стала несправність шляху на даній ділянці. Початі відновлювальні роботи. Як очікується, рух поїздів буде відновлений протягом двох днів.

Вийшло це випадково, чи хтось навмисно зіпсував шлях, належить з'ясувати фахівцям.

«Рух на ділянці припинений. За свідченням представників служби перевезень ЗАТ ПКЗ, причиною сходу стала несправність шляху. Початі відновлювальні роботи. Передбачається, що рух на ділянці Раздан – Солак буде відновлений протягом двох днів», – розповів представник прес-служби Південно-Кавказької залізниці, повідомляють РІА «Новини».

Він додав, що «Південно-Кавказька залізниця» – «донька» ВАТ «Російські залізниці».

Нагадаємо, 17 лютого повідомлялося, що на Південній залізниці відбувся черговий семінар для психологів, які працюють з локомотивними бригадами.

В семінарі з безпеки руху локомотивів взяли участь психологи з усіх залізниць України. Як повідомили в прес-службі ПЗ, психологічна робота з бригадами локомотивів ведеться постійно і є обов'язковою перед виходом на маршрут. Тим більше, що останнім часом робота машиніста стала особливо стресонебезпечною.
 

comments powered by HyperComments