Терористи висадили в Росії аптеку. Рятувальники шукають пострадалих

Анастасія Маніна  |  Вівторок, 24 березня 2009, 09:29
У Находці стався вибух в двоповерховій аптеці. Частина будівлі отримала пошкодження.
Терористи висадили в Росії аптеку. Рятувальники шукають пострадалих

Про це повідомили в УВС міста, передає ІТАР-ТАРС.

До місця події вже з'їхалися представники міліції, також в районі НП працюють рятувальники. Даних про пострадавших поки немає. Що стало причиною вибуху також поки невідомо.

У приморському місті Находка продовжується розбір завалів в двоповерховій будівлі аптеки, підірваній напередодні. Також в районі НП працюють оперативники. Проте міліція поки не оповістила версії причин вибуху.

Як повідомили в прес-службі адміністрації Находкінського міського округу, приміщення від уламків розчищають рятувальники находкінського загону МНС РФ. За інформацією прес-служби УВС Приморського краю, за наслідками обстеження місця події може бути ухвалене рішення про збудження кримінальної справи.

23 березня близько 21.20 за місцевим часом (15:00 за київським) в аптеці, розташованій по вулиці Комсомольська, 40, прогримів вибух.

Вибуховий пристрій, тип якого поки не встановлений, спрацював на одному з зовнішніх стенів двоповерхової будівлі. В результаті вибуху частково були зруйновані сходи і каркас дерев'яної крівлі будівлі, а в стіні утворився пролом площею близько двох квадратних метрів. У сусідніх будівлях були вибиті стекла. Загрози обвалення будівлі немає. При вибуху ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 11 березня в центрі Києва на вокзалі «Київ – Пасажирський» стався вибух, в результаті якого постраждали 7 чоловік.
 

comments powered by HyperComments