ЖАХ! На першотравневому мітингу профспілки побилися з комуністами

Анастасія Маніна  |  Субота, 2 травня 2009, 15:19
На першотравневому мітингу в Одесі члени профспілок і комуністи побилися, не поділивши імпровізовану трибуну – кузов вантажівки.
ЖАХ! На першотравневому мітингу профспілки побилися з комуністами

Декілька сотень активістів профспілкового руху і прихильників КПУ, переважно люди похилого віку, провели сьогодні мітинг на Куликовому полі під гаслами: «Ні – масовим звільненням!», «Депутати, не попирайте ногами охорону здоров'я!», «Поверніть нам соціалізм», «Відродимо СРСР», червоними прапорами і портретами Сталіна, Фіделя Кастро і інших революційних вождів, передає УНІАН.

На мітингу виступили голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський, лідер місцевих комуністів Євген Царьков, представники профкомів деяких підприємств і лівих сил.

Учасники акції підтримали резолюцію Федерації профспілок «Про об'єднання трудящих для відстоювання своїх прав на нормальне життя» з додатковими пунктами від КПУ – про імпічмент президента України, відставку уряду, введення мораторію на підвищення вартості продуктів харчування першої необхідності і медикаментів.

У момент підготовки до святкового концерту відбулася колотнеча між профспілковими активістами і групою комуністів через те, що останнім нібито не дали виступити з імпровізованої трибуни – кузова вантажівки. Від представників КПУ звучали вигуки: «Профспілки продажні – комуністів не пускають!».

Бійку, що зав'язалася, оперативно припинили співробітники міліції.

Нагадаємо в Харькові 1 травня пройшло одразу декілька демонстрацій и мітингів.
 

comments powered by HyperComments