Шок! Невідомий два тижні обстрілює дитсадок. Поранені діти

Ганна Глебова  |  П'ятниця, 22 травня 2009, 14:22
У Москві вже 2 тижні обстрілюють дитячий садок, а міліція велить співробітникам установи мовчати.
Терорист вже два тижні поливає дітей вогнем.

Невідомий в черговий раз (!) обстріляв московський дитячий садок № 1051 в Москві. Інцидент відбувся в п'ятницю, 22 травня, передає канал РЕН-ТБ. Вогонь вівся по вікнах ясельної групи. У вікнах дитячого саду видно десятки крізних отворів від куль. Діти евакуйовані.

Стрілянина в районі дитячого саду № 1051 почалася 9 травня. Потім стрілянина продовжилася. Співробітникам установи в міліції заборонили розповідати про те, що відбувається.

Директор дитячого саду Валентина Козинева повідомила: «Вимогу (міліції) виконували цілих два тижні. Весь цей час у вікна били кулі. І ніхто нічого не знав».

9 травня у стін установи невідомий важко ранив 11-річного хлопчика. Куля потрапила в живіт дитині. Зараз дитина переведена з реанімації до звичайної палати.

За словами Козиневої, міліція забороняла розповідати про те, що відбувається, щоб не злякати злочинця.

Вона також повідомила, що діти евакуйовані в безпечніше місце. У правоохоронних органах заявляють, що ведеться розслідування. За словами старшого інспектора групи інформації громадських зв'язків УВС по ПЗАО міста Москви Марини Молокової, справу веде «кращий сищик-професіонал окружного апарату управління».

Як раніше повідомляв наш сайт в результаті стрілянини в одном з дитячих садочків французького міста Ліон отримали поранення вісім осіб. Також нагадаємо, що в результаті ДТП за участю рейсового автобуса на північному заході Москви вчора, 21 травня, постраждали 7 дітей и 2 дорослих.
 

comments powered by HyperComments