Жерсть! Тележурналісти рознесли будівлю прокуратури

Анастасія Маніна  |  Вівторок, 26 травня 2009, 09:58
Страшні руйнування залишили 21 травня 2009 року терористи-журналісти після відвідин будівлі Сакськой міжрайонної прокуратури.
Жерсть! Тележурналісти рознесли будівлю прокуратури

Вони зламали залізний турнікет, знищили стенди з агітацією і незаконно сфотографували секретні кримінальні справи в службових кабінетах співробітників прокуратури.

Прес-секретар прокуратури Криму Наталія Бояркіна по телефону повідомила, що в прокуратуру АРК направлений офіційний документ, в якому говориться про «погром, влаштований українськими журналістами в приміщеннях Сакськой прокуратури».

У повідомленні прокурора сказано, що журналісти зламали в прокуратурі турнікет, якісь стенди, бігали по кабінетах і фотографували кримінальні справи.

Як повідомив «Справжню Варту» один з учасників погрому, правозахисник Марк Бен-Наїм ні він, ні члени знімальної групи українського телеканалу ТВi турнікетів в прокуратурі міста Саки не ламали, стенди з наочною агітацією не знищували, по прокурорських кабінетах не бігали, і ніякі кримінальні справи не фотографували.

Журналісти вважають, що прокурор Сакськой міжрайонної прокуратури на них наговорив, звинувативши в скоєнні кримінального злочину.

У зв'язку з чим вони звернулися з офіційною заявою до міліції міста Севастополя.

Погромники стверджують, що у знімальної групи українського телеканалу ТВi є необхідні для суду відеозаписи відвідин журналістами прокуратури, і вони добиватимуться порушення кримінальної справи відносно автора свідомо помилкового повідомлення.

 

comments powered by HyperComments