ШОК! Українського депутата звинувачують у вбивстві

Анастасія Маніна  |  Четвер, 18 червня 2009, 14:12
ВО «Свобода» звернулася до СБУ і Генпрокуратури з повідомленням про вбивство, яке нібито вкоїв депутат від БЮТ.
ШОК! Українського депутата звинувачують у вбивстві

Кіровоградське відділення об'єднання звернулося до СБУ, Генпрокуратури і МВС з проханням надати офіційну інформацію щодо інциденту.

За даними «свободівців», 16 червня 2009 року «п'яна компанія у складі народного депутата України Лозинського, прокурора Голованівського району Горбенка і начальника міліції Голованівського району Ковальського жорстоко побила одного з мешканців району і нанесла йому декілька кульових поранень, в наслідок яких той помер».

У разі підтвердження вищезгаданої інформації ВО «Свобода» вимагає негайно порушити кримінальну справу і провести незалежну судово-медичну експертизу.

Об'єднання просить Генерального прокурора, голову СБУ і міністра внутрішніх справ взяти цю справу під особистий контроль – для унеможливлювання фальсифікації цієї справи – і привернути винних осіб до кримінальної відповідальності.

ДОВІДКА

Лозинський Віктор
Дата народження – 6 квітня 1963 року.
Народний депутат України VI скликання.
Вибраний за списком Блоку Юлії Тимошенко, порядковий номер в списку – 96.
Дата вступу до повноважень: 23 листопада 2007 р.
На момент обрання – генеральний директор сельськогосподарчого ТОВ «Манжурка».
У Верховній Раді – член депутатської фракції «Блок Юлії Тимошенко», голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері боротьби з організованою злочинністю і корупцією органами державної влади і місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

 

comments powered by HyperComments