Лозинського ховають по тій же схемі, що і Пукача (народний депутат)

Микола Кузнецов  |  Четвер, 13 серпня 2009, 13:40
До середи, 12 серпня, Ізраїль не відреагував на офіційний запит Генпрокуратури України з проханням затримати і экстрадирувати екс-нардепа Віктора Лозинського, що імовірно знаходиться в цій країні.
Любитель сафарі на людей ховається в підвалі?

«Ми і не чекаємо відповіді. Раніше, на початку серпня, поліція вже повідомила, що відомостей про перетин Лозинським ізраїльського кордону немає», – сказав співробітник ГПУ, що має пряме відношення до слідства, пише Mignews з посиланням на «Сегодня».

Прокурорський працівник припускає, що Віктор Лозинський в Україні, і залишатися недосяжним для оперативників СБУ йому допомагають друзі-нардепи.

«Подають інформаційну підтримку, запускають «дези» про перебування в Нетанії, Хайфі, телефонних номери, щоб збити з пантелику розшук. Прийоми не нові, але кожне повідомлення в Інтернеті, ЗМІ ми вимушені перевіряти, це забирає час, вимотує членів слідчої групи. Розрахунок робиться на те, щоб нам набридла вся ця канитель», – сказало джерело.

У тому, що Віктор Лозінський в Україні, переконаний і його колишній колега по Верховній Раді, екс-заступник міністра МВС Геннадій Москаль.

«При всій тій корупції, що існує в наший правоохоронній системі, те, що Лозінський десь в Ізраїлі – блеф. Кордон не перетинав, живе в якомусь глухому селі, як той же Пукач», – сказав нардеп.

Нагадаємо, що досудове слідство Генпрокуратури встановило, що нардеп від БЮТ Віктор Лозінський, прокурор Голованівського району Євген Горбенко і начальник Голованівського РВ УМВС Михайло Ковальський навмисно завдали тяжких тілесних пошкоджень Валерію Олійнику, від яких той помер.

За неофіційними даними, мова йшла про справжнє полювання на людину.

Нагадаємо також, Генпрокуратура спільно з співробітниками СБУ затримали колишнього голову кримінальної розвідки МВС Олексія Пукача у селі в Житомирській області. Екс-генерал, обвинувачений у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, признався в причетності до цього злочину.
 

comments powered by HyperComments