Жерсть! Міліціонери звинуватили журналістку в згвалтуванні і незаконному носінні коноплі

Ольга Вороніна  |  Четвер, 3 вересня 2009, 10:58
Міліціонери прямо в ділянці відібрали у журналістки Тетяни Кругової камеру, розбили її, а також стерли весь відеоматеріал. А саму журналістку звинуватили в незаконному зберіганні наркотиків.

Інцидент відбувся зі знімальною групою ICTV в столиці. За словами Кругової, знімальна група виявила в Києві ділянку конопель. Пізніше, за порадою дільничного, вона принесла частину конопель на експертизу у відділення з незаконного оберту наркотиків Голосіївського району столиці.

Як розповіла Кругова, працівники міліції, замість того, щоб розбиратися з наркотичною плантацією, звинуватили журналістку в незаконному зберіганні наркотиків, почали шантажувати її і загрожували порушити кримінальну справу. А керівник вказаного відділу розповів, що журналістка хотіла його згвалтувати і знімала «в режимному об'єкті».

«Я принесла (коноплі) в блокноті. Вони сказали: насправді коноплі. Давайте, каже. Потім заходить якийсь чоловік, починає поливати нецензурними словами, забирає камеру, розбиває – і починається шантаж. Давайте, мовляв, матеріал – і не буде кримінальної справи», – розповіла Тетяна Кругова.

Керівник відділу з незаконного оберту наркотиків Голосіївського відділення міліції Києва Іван Білоус: «Мене намагалася згвалтувати журналістка. Напала, сіла зверху... Це режимний об'єкт при управлінні міліції, такий ж, як атомна електростанція або завод Антонова, де роблять літаки».

Журналістика стає дедалі більшу небезпечною професією. Нагадаємо, позавчора депутат Верховної Ради Олександр Ткаченко розбив журналістці мікрофон за те, що журналісти дуже часто бувають в парламентському буфеті.

 

comments powered by HyperComments