Син Володимира Кузьміна трагічно загинув, рятуючись від пожежі

Понеділок, 19 жовтня 2009, 10:50
Відомий співак Володимир Кузьмін втратив другу дитину: у Москві загинув його син Степан.
степан кузьмін

Трагедія відбулася в неділю вранці в будинку 12 корпус 1 по вулиці Академіка Пілюгина. У квартирі Степана, розташованій на 18 поверсі, почалася пожежа. 26-річний Степан спробував перебратися по карнизу в сусідню квартиру, але зірвався вниз і загинув.

Виниклий спалах прибулі пожежники згасили за декілька хвилин.

Протягом останніх шести років у Степана Кузьміна були постійні проблеми з правоохоронними органами: він підозрювався в незаконному придбанні і зберіганні наркотиків.

Степан кілька разів намагався позбавитися від наркотичної залежності, але знову брався за старе. Крім того, він стояв на обліку в психоневрологічному диспансері. У 2003 році після спроби самогубства Степан Кузьмін був госпіталізований в психіатричну лікарню імені Кащенка, а трохи пізніше потрапив в інститут імені Скліфосовського після одночасного вживання алкоголю і медичних препаратів.

Це не перша трагедія в сім'ї відомого музиканта: у грудні 2002 року в Москві була вбита дочка Володимира Кузьміна Єлизавета. Її тіло знайшли в квартирі на Сеславінськой вулиці. Дівчині перерізали горло. На дверях її квартири червоною крейдою невідомий написав: «Мене знайшла матриця». У вбивстві відразу запідозрили знайомих Єлизавети: вона страждала психічним розладом, багато раз зверталася до фахівців і була відмічена в зв'язках з сатаністами. Незабаром з'ясувалося, що Єлизавету вбив її пріятель. Підозрюваного швидко затримали, на першому ж допиті він признався у вбивстві.

Нагадаємо, 7 червня 2008 року в результаті ДТП загинув син відомого актора театру і кіно Олександра Домогарова.

Нагадаємо також, що 15 червня 2009 року в трагічному ДТП загинув молодший син народного депутата Ганни Герман Роман.

27 липня 2009 року в ДТП загинув син депутата від Партії регіонів Володимира Сивковіча Віктор.

comments powered by HyperComments